DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te kaza anı kask kamerasına yansıdı

Bilecik’te kaza anı kask kamerasına yansıdı

Bilecik’te trafiğin hızla aktığı yolda aynaya bakmadan yola çıkan sürücü kazaya neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Şirinay Şirin Şenses yönetimindeki 11 AR 829 plakalı motosiklet Atatürk Bulvarından Eski Otobüs Terminali istikametine seyir halindeyken önüne çıkan Osman Nayir idaresindeki 26 KS 201 plakalı panelvan tipi ticariye çarpmamak için frene yüklendiği esnada düşerek devrildi.

Şenses, ”Araç şoförleri motosikletleri de araç olarak görsünler. Motosiklet değil de kamyon veya TIR gibi büyük bir araç kullanmış olsaydım, bu ticari araç şoförü birden önüme çıkmazdı. Günümüzde motosikletleri otomobil, minibüs veya daha büyük araç şoförleri pek umursamıyorlar. Motosikletlere karşı trafikte diğer sürücülerden daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Araç sürücülerini dikiz aynasına 1 kere değil 2 kere baksınlar.’’dedi.

Yaralanan motosiklet sürücüsü Şenses, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazaya ilişkin inceleme polis tarafından başlatıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.