DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK’TE KAYIP ÇOCUK İÇİN SEFERBER OLDULAR

Bilecik’te Kendirli köyünde hayvan otlatırken, hayvanları bırakarak bir anda ortadan kaybolan genci arama çalışmaları dünden bu yana devam ediyordu.
Bilecik merkeze bağlı Kendirli Köyü muhtarının oğlu Erhan Aktul (14), dün sabah hayvanları otlatmak için evden ayrıldı. Öğle saatlerine kadar hayvanları otlatan Erhan, Ayvacık köyü sapağına gelince, hayvanları ağaç gölgesinde dinlenmeye bıraktı ve kendisi de oradan geçen bir araca binerek ortadan kayboldu.
Kardeşinin, hayvanları otlatmak ve abisini eve göndermek için hayvanların bulunduğu yere gelen kardeşi, hayvanları buldu ama Erhan Aktul’u bulamadı. Hemen durumu ailesine haber verdi, ailesi de Jandarmaya bildirdi. Akşam saatlerine kadar eve dönmeyen ve bir haberde alınamayan genci bulmak için ekipler seferber oldu. Jandarma, AKUT ve AFAD, akşam ve sabah arama çalışmalarını devam etti ama Erhan’a bir türlü ulaşılamadı.
Babası Arif Aktul, arama çalışmaları devam ederken, bir vatandaşın Erhan’ı hayvanların oradaki yoldan arabasına alıp Bilecik merkeze getirdiği, Tepebaşı’nda da indirdiğini bilgisine ulaştıklarını ve bunun üzerine Bilecik merkezde arama yaptıklarını söyledi.
Daha sonra kayıp Erhan Aktul amca oğlu Cizim Aktul tarafından Bilecik otogarında bulundu.
kayıp1

babası

çocuk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.