DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE KAPALI YÜZME HAVUZU EYLÜL AYI SONUNDA HİZMETE GİRECEK

İlimizin tüm halkına, çocuklara ve sporculara hizmet vermek üzere 15.09.2013 tarihinde yapımı başlatılan kapalı yüzme havuzunun inşaat kısmı tamamen bitirilmiş olup, dış cephe ve tüm alanların yalıtımları, kalın, ince sıvaları bitirilerek son halini almış olan dıştan görünüş boyası da bitirildi. İç kullanım alanlarının alçı, sıva, boya ve kaplama çalışmaları devam ederken havuz çanağının özel ustaları da özen ve hassasiyet isteyen iç kısımlarının çalışmalarını bitirerek üst yüzey seramik kaplamaları için hazırlıklara başladı. Su deposu montajı ve havalandırma tesisatları tamamlananan kapalı yüzme havuzunun, ısıtma sistemi imalatı, elektrik işleri montajı, temiz su, pis su tesisatları montajları ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne firma yetkilisi tarafından kontrollü bir şekilde, çok yönlü çalışmalarına devam edilen havuzun teslim tarihinden önce Eylül ayı sonu itibariyle bitirileceği bilgisi verildi. Sistemli ve hızlı bir şekilde çalışmalarına devam eden ilgili firma (Aslantürk san. ve tic. A.Ş’ye) İl Müdürlüğü olarak teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. 

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi DOYUK, ”Tüm halkımıza ve sporcularımıza hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.

DSC08773 DSC08725 DSC08756 DSC08764 DSC08765 DSC08768

DSC08728

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.