DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
26°C
Bilecik
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te Kanlı Hafta Sonu

Bilecik’te Kanlı Hafta Sonu. Bilecik’te meydana gelen olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre; Bilecik, İstasyon Mahallesinde Mezbaha yolu Sokak üzerindeki bir besihanede Ö.C, H.İ, S.S. ve O.Y. isimli şahısların arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından iddialara göre O.Y. isimli şahıs başına aldığı balta darbesiyle yaralandı.

Polisin olay yerine intikalinin ardından yaralanan O.Y. 112 Acil Sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavganın vuku bulduğu olay yerindeki diğer 3 şüpheli şahıs Ö.C., H.İ. ve S.S. ekiplerce gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Bilecik Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından işlemleri tamamlanan şahıslar Ö.C., H.İ. ve S.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan ve başına aldığı darbe sonucu yaralandığı bildirilen O.Y. isimli şahsın durumunun ağır olması sebebiyle Bilecik Devlet Hastanesinden Eskişehir’e sevkinin yapıldığı öğrenildi. Yaralanan O.Y’nin kafatasının kırıldığı ve komada olduğu, H.İ’nin yüzünde de yara izleri olduğu ve dikiş atıldığı öğrenildi.

Yapılan kontrollerde şüphelilerin yüksek miktarda alkollü oldukları ve olayla ilgili hiç bir şey hatırlamadıklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Diğer olay İddialara göre, Bilecik’in Osmaneli İlçesine bağlı Selimiye Köyünde B.S, evinin yakındaki araç içerisinden gelen yüksek ses nedeniyle uyarmak üzere yanına gittiği aralarında Ankara’dan gelen kiracısının da olduğu A.O., T.U., E.E arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle B.S. isimli şahıs vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Konunun kolluk kuvvetlerine intikalinin ardından olay yerine Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri B.S.’nin hayatını kaybettiği belirledi.

Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs A.O., T.U., E.E. gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden B.S.’nin savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından cansız bedeni morga kaldırılırken, buradan da Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.