DOLAR
32,4652
EURO
34,8281
ALTIN
2.452,43
BIST
9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te İşletmeler Alınan Koronavirüs Kararına Uyuyor

Bilecik’te İşletmeler Alınan Koronavirüs Kararına Uyuyor. Bilecik’te dahil olmak üzere İçişleri Bakanlığınca yayınlanan ve 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle geçici süre faaliyetleri durdurulan işletmeler alınan karara harfiyen uyuyor.

Polis ekipleri il merkezinde denetimler yaparak faaliyetine devam eden işletme olup olmadığını sık sık kontrol ediyor. Şu ana kadar alınan karara uymayan bir işletme olmazken, Bilecik’te geçici süre faaliyetleri durdurulan işletmeler konuya duyarlı davranarak dükkanlarını, işletmelerini kapalı tutarak alınan karara harfiyen uyuyor.

Evlere Hizmet Dönemi 

İşletmeler kapalı kaldıkları sürede kazanç kaybı yaşamamak ve kazançlarının devam etmesi için tedbirler de alarak, hizmeti hizmet almak isteyen vatandaşların ayağına götürüyor.

Adrese Teslim Oyun Konsolu

Bilecik’te faaliyet gösteren bir playstation salonunun, salonunu kapalı tutarken, kapalı salonun camlarına yapıştırdığı kağıtlarda haftalık kiralama hizmetini evlere kadar servis ettiği öğrenildi.

Oyun konsollarının haftalık kiralamasını yapan işletme sahiplerinin irtibat telefonlarını da cama yapıştırdıkları kağıtlara eklediği görüldü.

Haftalık kiralaması yapılan oyun konsollarının temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinin yapıldığı ve evde oyun oynayarak vakit geçirmek isteyen vatandaşlar ve gençler için adreslerine  teslim edildiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.