DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE İMAR ÇALIŞMALARI

ŞEHRİMİZİ İMAR ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
  Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar ile şehrimiz güzelleşiyor.
Şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile Bilecik’imiz ve mahallelerimizde imar çalışmalarına devam eden Bilecik Belediyesi, şehrin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Şehrimizin her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren   ekipler, bir yandan tüm noktalardaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan önemli tesislerde yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.
  DALAKDERE’DE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi’ndeki Dalakdere’sinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.
İstasyon Mahallesi’nin ortasından geçen Dalakdere’de temizlik çalışması gerçekleştirilerek, kötü görüntü veren atıklar toplandı ve tazyikli su ile yıkandı.
Dere içindeki otların da temizlendiği çalışmalar kapsamında dere kenarında da gerekli temizlik çalışmaları yerine getirildi.
İl genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yıkama çalışmalarını belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam ediyor.
ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Şehrimizin her yönüyle modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok bölgesinde çalışma gerçekleştiren ekipler, büyük bir kısmı tamamlanan şehirler arası otobüs terminalindeki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Şehrimizin ulaşımında büyük görevler üstlenecek şehirler arası otobüs terminali, yapılan çevre düzenlemelerinin ardından vatandaşlarımızın hizmetine girecek.
ASFALT VE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI
Bilecik’imizi her yeni günde güzel çalışmalar ile buluşturan Bilecik Belediyesi, şehrimizin dört bir köşesindeki asfalt yenileme ile kilit parke taşı çalışmalarını gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın ulaşımda en iyi hizmeti almasını sağlıyor.
İlimizin birçok bölgesinde asfalt yama ve düzenleme çalışmalarını da yerine getiren ekipler, şehrimizin birçok noktasında yeni yağmur suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor.
ORTA REFÜJLER İLE PARK VE BAHÇELERİMİZ GÜZELLEŞİYOR
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde hizmet almasının yanı sıra şehrimizin güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve bahçede, yenileme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İlimizin dört bir köşesindeki park ve bahçelerde düzenleme ve yenileme çalışmalarını rutin şekilde yerine getiren ekipler, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrimizin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.
KAPALI PAZAR İHTİYAÇ VE DONATI ALANLARI
Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Kapalı Pazar’da bulunan mescit, lavabo ve tuvalet alanlarına ilişkin kapsamlı çalışmalar kısa bir süre sonra tamamlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile ilimiz pazarcı esnafı ve vatandaşlarımıza büyük hizmetler veren Kapalı Pazarda yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalar ile pazar alanındaki lavabo ve tuvalet sayısı arttırılırken, gerçekleştirilecek ek binalar ile bay ve bayan mescitleri, bebek emzirme ve bakım odaları yapılıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları, ilimizin tanıtımı ve turizmi açısından büyük katkılar sağlayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde de büyük bir hızla gerçekleştiriliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.