DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK’TE İL SPOR ÇALIŞTAY’I

Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İlimizin sanayisini, tarımını, sağlığını ve eğitimini düşündüğümüz gibi sporu da düşünmek görevimiz” dedi.
Vali Nayir, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda, Bilecik ve ilçelerinde faaliyet gösteren spor kulüpleri temsilcilerinin katıldığı “İl Spor Çalıştay”ı toplantısında, Manisa Soma’daki maden ocağında meydana gelen kazadan millet olarak büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
Bilecik’in sporda hangi potansiyele sahip olduğunu ve hedefleri belirlemek üzere çalıştay toplantısı düzenlediklerini belirten Vali Nayir, şöyle konuştu.”Devletin görevleri arasındaki hususlardan biri spor. Spor, yalnızca Gençlik Hizmetleri ve Spor il ve ilçe teşkilatımıza bırakılan bir iş değil. Aynı zamanda diğer birimlere de yetki verilmiş. Dolayısıyla çok boyutlu. Birçok kişinin ilgilendiği, bazılarının mevzuatı gereği ilgilendiği, bazı arkadaşlarımızın da gönüllü olarak vaktini, zamanını, mesaisini ve parasını ayırdığı bir husus. Bizim de diğer hususlarda olduğu gibi ilimizin sanayisini, tarımını, sağlığını ve eğitimini düşündüğümüz gibi sporu da düşünmek görevimiz. Hedeflerimizi birlikte belirleyelim. Bu hedeflere yol almayı da birlikte takip edelim. Bir işte başarılı olmak istiyorsak işin önemini kendinize inandırmanız lazım. Hatta “En önemli işi ben yapıyorum” dememiz lazım. Spor, geleceğimiz ve sağılığımız açısından, tüm yönleriyle önemlidir.””Devletin görevleri arasındaki hususlardan biri spor. Spor, yalnızca Gençlik Hizmetleri ve Spor il ve ilçe teşkilatımıza bırakılan bir iş değil. Aynı zamanda diğer birimlere de yetki verilmiş. Dolayısıyla çok boyutlu. Birçok kişinin ilgilendiği, bazılarının mevzuatı gereği ilgilendiği, bazı arkadaşlarımızın da gönüllü olarak vaktini, zamanını, mesaisini ve parasını ayırdığı bir husus. Bizim de diğer hususlarda olduğu gibi ilimizin sanayisini, tarımını, sağlığını ve eğitimini düşündüğümüz gibi sporu da düşünmek görevimiz. Hedeflerimizi birlikte belirleyelim. Bu hedeflere yol almayı da birlikte takip edelim. Bir işte başarılı olmak istiyorsak işin önemini kendinize inandırmanız lazım. Hatta “En önemli işi ben yapıyorum” dememiz lazım. Spor, geleceğimiz ve sağılığımız açısından, tüm yönleriyle önemlidir.”

 

_MUH8724 _MUH8726 s

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.