DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te iki taraftar grubu arasında kavga

Bilecik’te iki taraftar grubu arasında kavga

Alınan bilgilere göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir yol boyu dinlenme tesisinde mola veren Gediz Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Şerafettin Baş ve Halil İbrahim Işık ile Sivasspor maçından dönen, üzerinde Bursaspor yazılı kıyafetler bulunan kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken, Baş ile Işık, tekme ve yumrukların ortasında kaldı. Kavgayı fark eden çevredeki vatandaşlar, firma personelleri ve bazı Bursasporlu taraflarlar kavgayı ayırmaya çalıştı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gediz Beşiktaşlılar Derneği sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Gediz Beşiktaşlılar Derneği’nden Kamuoyuna saygıyla duyurulur..

Değerli Beşiktaşlılar, dün gece Kayserispor Maçı sonrasında eve dönüş yaparken gece 01:00 sıralarında aracımız Bozüyük K…… Y……. mekanında yemek yemek için mola vermiş ve araçtan indiğimiz anda yaklaşık 250 kişilik bir gurubun saldırısına uğradık. Üzerimizde Beşiktaş forması olmasını bahane ederek bizlere saldıran Bursaspor taraftarını cesaretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Yaşanan üzücü olayların sosyal medyaya düşmesi sonrasında tüm sevenlerimize hepimizin iyi olduğunu, kutsal formamızı canımızla dişimizle koruduğumuzu ve gerekeni yapacağımızı açıklama gereği hissettik. Bursaspor taraftarının tümüne mal edilmemesi gereken bu olaylarda, sekiz insana yüzlerce kişi saldırma cesaretini ve hadsizliğini gösterenler, o kadar insanın ve mekanın güvenliğine hiçe sayanların hepsi tek tek tespit edilecek ve gereken yapılacaktır. Bizi merak eden, arayıp ulaşamayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyor, araçta bulunan Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, yönetici ve tüm üyelerimizin iyi olduğunun bilinmesini rica ediyoruz.

Beşiktaş Jokey Kulübü ise yaşananlara ilişkin olarak bir kınama yazısı yayınladı.

Kınama yazısında şu ifadelere yer verildi:

Taraftarlarımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Bozüyük’te bir dinlenme tesisinde, Gediz Beşiktaşlılar Derneğimizin üyeleri Şerafettin Baş ve Halil İbrahim Işık isimli taraftarlarımızın bir grup futbol teröristi tarafından saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Üzerlerinde Bursaspor forması olmasına rağmen ne Bursa şehrimizi ne de Bursaspor camiasını temsil etmeyen bu futbol teröristleri maalesef ki Türk futbolunun önündeki en çirkin engeldir.

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz darp edilen taraftarlarımıza ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bursaspor Camiasının da bu olaydan en az bizim kadar üzgün olduğuna yürekten inanıyoruz.

Kulübümüz İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunarak başlayan hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Darp edilen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, futbolun güzelliklerini kirleten bu tür olayların bir daha asla tekrarlanmamasını temenni ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Belekoma Haber, Bilecik ilçe ve beldelerinden basın bültenleri, asayiş haberleri, siyasi, son dakika gelişmeleri, gündem, ekonomi, sağlık, kültür, sanat, eğitim, teknoloji, spor gibi çeşitli kategorilerdeki haberlerini ”Habersiz kalmayın, takipte kalın” sloganı ve yayın politikasıyla okuyucularına ulaştırmaktadır.