DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE İFTARLAR ÇOK DAHA GÜZEL GEÇİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarında, Osmangazi Mahallesi (TOKİ) sakinleri aynı sofrada bir ve beraber oldu.

İftar öncesi ilahilerin seslendirildiği programda, çocuklar da şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

İftara eşi Fatma Yağcı ile birlikte katılan Başkanımız Selim Yağcı, davetlerine iştirak eden mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Bu yıl da gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarında aynı lokmaları birlikte paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğimizi göstermek istiyoruz. Bu sofralara anlam katan tabi ki yapan kadar sizlerin teşrifleri de son derece önemlidir.  Bir defa da olsa eş, dost, komşu ve akrabayla aynı mahallede bir araya gelip, bir suyu, bir ekmeği birlikte paylaşmaları bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmek istiyoruz. Sizlerin gücü, desteği, sevgisi ve saygısı bizlere daha büyük hizmetleri yapmak noktasında yol açıyor, enerji ve sinerji veriyor. En büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz. Buradan ayrılmadığımız süre içerisinde bizi yenecek hiçbir güç yok. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Biz en başından beri Ramazan’ın paylaşma ve beraberlik ayı olduğunu söylemiştik. Bu anlamda bu sofraları sadece belediye olarak belediye bütçesinden hazırlamanın ötesinde, şehrimizdeki hayırseverlerden ve işadamlarımızdan da destek talepleri geldi. Bu akşam bu organizasyonun hazırlanmasında katkısı olan Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bilecik olarak belediye olarak birçok sorunları çözdük, dünden çok daha iyiyiz ama yarın daha iyi bir yerlere gelme anlamında çok daha çalışmalıyız.”

Mahalle sakinleri, gerçekleştirilen iftar programlarından dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını belirterek, Başkan Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklara, pamuk şekeri ikram edildi.

DSC_0469 DSC_0473 DSC_0499 DSC_0538 DSC_0579 DSC_0639

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.