DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Hava Durumu Pazar Gününe Kadar Nasıl Olacak

Bilecik’te Hava Durumu Pazar Gününe Kadar Nasıl Olacak? Bilecik için 5 günlük hava tahmini. Sıcaklıkların özellikle öğle ve akşam saatlerinde artış gösterdiği Bilecik’te 5 gün boyunca yağışlı bir hava etkili olacak.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir’den alınan verilere göre Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya dahil olmak üzere bölge genelinin parçalı bulutlu, lokal olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, rüzgarın ise kuzey ve batıdan hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bilecik’te 5 Günlük Hava Durumuna bakıldığında il merkezinde yarın gökgürültülü ve sağanak yağışlı geçmesi beklenirken, en düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklığın ise 25 °C olacağı tahmin ediliyor.

Bilecik il merkezinde Cuma günü ise kuvvetli sağanak yağışlı bir hava beklenirken, en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklığın ise 24 °C olması bekleniyor.

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü yine gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Cuma günü Bilecik il merkezinde kuvvetli sağanak beklendiği için vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını öneriyoruz.

Bilecik’te Hava Durumu

bilecik hava durumu 10 haziran 2020

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.