DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik’te Hareketli Saatler

Bilecik’te Hareketli Saatler

Polis ekipleri dur ihtarına uymayan sürücünün peşine düştü

Alınan bilgi ve iddialara göre, Bilecik Selöz Yolundaki Polis Okulu Mevkisinde polis ekiplerince yapılan uygulama esnasında 45 YA 6419 plakalı otomobil sürücüsü S.E, dur ihtarına uymayınca trafik ekipleri aracın peşine düştü. Otomobili Mavi Kent Sitesi yakınlarında bırakan sürücü kaçarken, otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan ve üzerinde kimliği bulunmayan M.A ile kimliği belirlenmeyen afgan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Olay yerine terör ve asayiş ekipleri de intikal etti. Polis ekipleri inceleme yaparken, afgan şahsın yere poşet içerisinde bir şey attığını görünce ve üzerinde yaptıkları aramada aynı şekilde 5 adet daha poşet ile sarılmış ot bulunca narkotik ekiplerini olay yerine çağırdı.

Narkotik ekiplerince yapılan incelemede poşetteki maddenin kullanımı yasal fakat sağlığa zararı olan maraş otu olduğu öğrenildi.

Ekipler, şahısları sorgulamak üzere polis merkezine götürdü.

Otomobil ise çekici marifetiyle kaldırılarak otoparka çekildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.