DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Bilecik’te Hangi Caddeler Kapatıldı

Bilecik’te Hangi Caddeler Kapatıldı? Bilecik’te araç giriş çıkışına hangi caddeler kapatıldı. Yoğunluğun azaltılması gerekçesiyle araç girişine kapatıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbir kararlarına ek bugün araç yoğunluğunun azaltılması gerekçesiyle Bilecik’te Tevfikbey Caddesi araç giriş çıkışlarına kapatıldı.

Diğer yandan dün akşam saatlerinde Bilim Kurulu ve Hıfzıssıhha Kurulunun önerileri doğrultusunda yeni alınan tedbir kararları açıklanmış, vatandaşların maske ve eldiven olmadan dışarı çıkmamaları, sosyal mesafe kuralına uymaları, marketlere giriş çıkışlara düzenleme getirilmişti. Bugün Cumartesi ve sadece nöbetçi eczanelerin hizmet vermesine karşın panikleyen vatandaş, maske ve eldiven alabilmek için eczaneler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bilecik ve tüm ilçe belediyeleri maske ve eldiven temininde vatandaşların ilgili birimlere ulaşması konusunda açıklama yapmış olmasına rağmen piyasadaki maskelerin ömrünün maksimum 4 saat olması, maksimum 4 saatte bir bu maskelerin değiştirilmesi gerektiği aksi durumda maskenin koruyuculuğunu yitireceği aksine mikrop taşıyıcı olabileceği ilgili birimlerce açıklandığından belediyelerin vereceği maskenin sınırlı sayıda olabileceği düşüncesiyle halkın salgından korunmak ve kurallara uymak adına kendi imkanlarıyla maske ve eldiven aldıkları bu nedenle eczaneler önünde uzun kuyruk oluşturdukları öğrenildi.

Yaşanan yoğunluk nedeniyle Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, araç giriş çıkışına kapatılan Tevfikbey Caddesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşları sosyal mesafe ve alınan tedbir kararları ile ilgili bilgiler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.