DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak

Bilecik’te Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan 5 günlük hava tahmin raporunda 6 Ekim gününe kadar Bilecik ve İlçelerinde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün açıkladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre, önümüzdeki 5 günün tüm Bilecik ve İlçelerinde parçalı bulutlu geçeceği ve akşamları 6 derecelere kadar inen hava sıcaklığının gündüz saatlerinde 26-30 derecelerinde seyretmesi bekleniyor.

 

Ekim ayının başlamasıyla birlikte akşamları hissedilir derecede düşen sıcaklıklar gündüz 24 ile 32 dereceleri arasında değişkenlik gösteriyor. Bilecik Merkezde hissedilen en düşük sıcaklık 10 derece iken 6 Ekim Salı gününe kadar gündüz saatlerinin parçalı bulutlu hissedilen sıcaklığın 32 dereceleri bulacağı tahmin ediliyor.

İlçelerimiz Bozüyük, Gölpazarı, Pazaryeri, Söğüt ve Yenipazar’ da  ise en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklığın 33 derecelere çıkması bekleniyor.

Osmaneli İlçesi ve İnhisar İlçelerimizde hava sıcaklığının 6 Ekim salı gününe kadar mevsim normallerinde seyretmesi öngörülürken 6 Ekim salı günü mevsim normallerinin üstüne 36 derecelere kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.