DOLAR
32,3024
EURO
35,1394
ALTIN
2.243,15
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

Bilecik’te Gülümbe Rampalarındaki Yangının Yayılmasını Önlediler

Bilecik’te Gülümbe Rampalarındaki Yangının Yayılmasını Önlediler. Gülümbe rampalarındaki makilik alanda yükselen alevleri fark eden vatandaşların dikkati ve duyarlı davranışı yangının yayılmasını önledi.

Alınan bilgilere göre, Bilecik Gülümbe rampalarında Örnek Mermer Fabrikasının bulunduğu makilik alandan yükselen alevleri yoldan geçerken fark eden vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine olayı bildirdi. Bilecik’te görevli fakat görev başında olmayan bir polis memuru o bölgede mavi t-shirtlü bir şahsın olay yerinden yürüyerek uzaklaştığını görünce peşine düştü. Yakalanan şahsın üzerinde tiner şişesi olduğunu fark eden polis memuru yakaladığı şahsı görevli güvenlik güçlerine teslim etti.

Kısa sürede yangının çıktığı bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri hızla yangına müdahalede bulundu. Bilecik Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler, Vezirhan ve Bayırköy Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalede bulunduğu yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının çıktığı bölgeden geçen Mehmet Yıldırım adlı vatandaş, Vezirhan istikametinden Bilecik istikametine seyir halindeyken yangını gördüklerini, vatandaşların da yangını görüp, kendilerinden önce durduklarını belirterek, yoldan gelirken şüpheli bir şahısın yoldan yürüyerek Vezirhan istikametine doğru yürüdüğünü ve durumu gelen polis arkadaşlara bildiklerini ve polis ekiplerinin şahsı yakaladıktan sonra yere yatırdıklarında üzerinden bir tiner şişesinin çıktığını kaydetti.

Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları ile tamamen söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni ve şüpheli şahıs hakkında ekipler soruşturma başlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.