DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışması

Bilecik’te Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışması İl Birinciliği Gerçekleştirildi

Milli duygularımızı ve kültürümüzü en iyi şekilde anlatan Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir’in yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaştırılmasının sağlanması ,benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 2018 yılı Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Bilecik İl Birinciliği Seçmeleri Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ev sahipliğinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Bilecik İl Birinciliği Seçmelerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu, Şube Müdürleri Hasan Kocatepe, Hasan Uğur Yücel ve gençler katıldı.

Tiyatro Yarışması’nda Dereceye Giren Gruplar;
1-Kırılma Noktası
2-Gökyüzü Sakinleri
3-1308 Lefke

Sahne Sırası Sende Türk Müziği Yarışması’nda Dereceye Giren Gençlerimiz;
18-23 Yaş Solo Erkek Ses
1- Basri Sağdıç
2- Göktuğ Seytin
3- Yusuf Kaplan
18-23 Yaş Solo Kız Ses
1- Beyza Ayça Duman
2- Sema Ataysin
24-29 Yaş Solo Kız Ses
1- Yonca Eyişan

Şiir Yarışması’nda Dereceye Giren Gençlerimiz;
14-17 Yaş Kız Kategorisi
1-Yasemin Ünver
2- Safiye Öksüzoğlu
3- Sümeyye Cihan
14- 17 Yaş Erkek Kategorisi
1- Enez Yalnız
2- Emrecan Karabektaş
3- Ferdi Öndersev
18-25 Yaş Kız Kategorisi
1-Maygül Çamurlu
18-25 Yaş Erkek Kategorisi
1- Mücahit Tugan
2- Bilal Akdaş
3- Rıdvan Çimen

Yarışmada dereceye giren ekiplere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu, Şube Müdürleri Hasan Kocatepe ve Hasan Uğur Yücel takdim etti.

Her kategoride 1. olan gençler İstanbul’da yapılacak olan grup elemelerinde ilimizi temsil edecekler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm gençlere teşekkür ederek, grup yarışmalarında ilimizi ve Gençlik Merkezimizi temsil edecek tüm gençlerimize başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.