DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik’te Futbol Ve Basketbolda Hedeflerimiz Büyük

Bilecik’te Futbol Ve Basketbolda Hedeflerimiz Büyük

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebalispor Kulübü antremanına yaptığı ziyarette, Bilecik’te futbol ve basketboldaki hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Başkan Selim Yağcı, Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı’ndaki antremanda sporculara moral vererek, baklava ikram etti.

Ekibin şu anki başarısından dolayı büyük sevinç duyduğunu ve başarılarının devamını dileyen Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bulunduğunuz ligde en üst noktadasınız. Tabi ki başarı, çalışma, gayret, birlik ve beraberlikle sağlanan bir durumdur. Bu sebeple ben hepinizi kutluyorum. Kulüp Başkanımız Ahmet Bey, ”İnşallah bu yıl Bal Ligine yükseleceğiz’ diyor. Biz başarı oldukça birlik ve beraberlik oldukça şehrin yöneticileri olarak her zaman yanınızdayız. Bilecik’te spor ve futbol hedefsiz değil. Bir dönemler buna ilişkin olarak bazı performans düşükleri oldu ama geçen süreç, zannedersem bu performans düşüklüğünü tamir edecek düzeyde oldu. Biz de belediye olarak bu alt yapıları gerçekleştirdik daha da gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönem Beşiktaş mahallemize bir tane yapacağız. Buradaki sahayı gerçekten bir spor tesisi şeklinde bitireceğiz ve sizleri de Bilecik’e temsili hak eden takımımızı da iyi seviyelerde getireceğiz. İnşallah Bilecik’i futbolda daha iyi seviyelere getireceğiz.”

”BİLECİK FUTBOLU YENİDEN FİLİZ VERİYOR”

Bilecikspor’un bir zamanlar yaşadığı sıkıntılı dönemlerinde büyük bir mücadele verdiklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Yani o zamanki tablo çok arzu ettiğimiz bir şey değildi ama Bilecik’in o günkü şartları, Bilecikspor’u malesef taşıyamadı. Ama yeniden bir filiz verdi. Bu noktada siz şu an bunun öncülüğünü yapıyorsunuz. Bilecik’in gençlerini değerlendirerek, gelecek zaman dilimi içerisinde el birlik şeklinde daha iyi bir Bilecik takımını oluşturmanın mücadelesi içinde olacağız. Bunun da tohumunu sizler atıyorsunuz ve amatör liglerde mücadele eden kardeşlerimiz atıyor. Onun için hedefiniz yüksek olsun. Yani ‘biz burada olsak da ilerisi yok bunun’ demeyin. Bu konuda biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Hedef iyi olursa, yüksek olursa inşallah hep birlikte bunu başarırız. Bilecik takımı olarak çıktığımız zaman en azından 1. lige çıkabilecek ve 10 yıllık planlama içerisinde olmayı arzu ediyoruz. İlimizde bunun planlamalarını da yapıyoruz. Sizlerin yanındayız ve sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.