DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik’te “Frankenstein” adlı oyun sahne aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl “11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali” kapsamında, sahne alan “Frankenstein” adlı oyun ile muhteşem bir baş yapıt Bilecik’te sahne almış oldu.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen “11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali” kapsamında, sahne alan “Frankenstein” adlı oyun seyircilerin beğenisine sunuldu.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alan oyunda Çolpan İlhan ve Sadri Alışık Tiyatrosunun sergilediği iki perdelik oyunda; Kerem Alışık, Yılmaz Gruda, Cansel Elçin, Deniz Uğur, Merve Erdoğan, Engin Gürmen, Ömür Kayakırılmaz, Batuhan Pamukçu, Şahin Adıgüzel, Feride Ceyda Elkaya, Nalan Deliormanlı, Burcu Görek ve Ozan Akif Serman ile Ali Keçeli gibi isimler rol aldı.
Yönetmenliğini Şakir Gürzumar’ın yaptığı oyunda, toplum dışına itilen, kendi savaşını veren ve bu savaşta yenilen farklı insanların acıklı öyküsü anlatıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun sonunda Tiyatro Oyuncuları Kerem Alışık ve Yılmaz Gruda ile diğer oyunculara plaket takdim ederek fotoğraf çektirdi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”ETKİNLİKLERİMİZE KATILARAK ANLAM KAZANDIRDIĞINIZ İÇİN SEYİRCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu akşam özel ve güzel bir gece. Gerçekten mekanlara anlam kazandıran yapılanlar ve yapanlardır. 11. ‘isini düzenlemekle büyük gurur duyduğumuz Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde gerçekten gerek sanatçılarımızın katılımları ve üstün performansları ve gerekse siz değerli seyircilerimizin yakından ilgi ve takibi mekanlarımıza ayrı bir anlam kazandırıyor. Sanat, sanatçılarla ve sanatseverlerle oluyor. Bunları bir araya getirdiğimiz için Bilecik Belediyesi olarak kendimizi gururlu hissediyoruz. Bizlere bu fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sanat adına bu çalışmalara devam edeceğiz. Bu akşam bizlere bu güzellikleri yaşattıkları için sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.
USTA OYUNCU KEREM ALIŞIK:
”SANATA VE KÜLTÜRE KATKI SUNAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Usta Oyuncu Kerem Alışık ise gerçekleştirilen organizasyonun önemine değinerek, ”Ben başta Belediye Başkanımız olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Sanat ve kültüre destek veren ve bu bayrağı taşıyarak, sanat adına yeni girişimlerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.”
ifadelerini kullandı.

15235756_821933774616250_1860433924240228553_o

1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.