DOLAR
32,1486
EURO
35,0869
ALTIN
2.470,81
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
20°C
Bilecik
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C

Bilecik’te Fırtına Uyarısı

Bilecik’te Fırtına Uyarısı

Bilecik için bugün beklenen fırtınanın ardından yarın itibariyle ise kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı duyuruldu.

Meteoroloji Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda bugün 28 Kasım 2023 için Bilecik’te rüzgarın kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. İlgili kurumların oluşması  muhtemel risklere karşı gerekli tedbirleri almaları ve vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarı geçildi. Yarın ise kuvvetli sağanak yağış tahmini ve yağışların 2 gün sürmesi bekleniyor.

 

Yapılan tahminde:

Bölge genelinin sabah saatlerinde açık ve az bulutlu, öğle saatleriyle birlikte bulutluluğun artarak parçalı ve çok bulutlu olacağı, akşam saatlerinden itibaren Bursa, Kütahya, Bilecik il geneli ile Eskişehir’in batı kesimlerinde sağanak yağışların görüleceği tahmin edilmektedir. Yağışların akşam saatlerinde Kütahya’nın güneyi (Simav, Emet, Hisarcık, Gediz, Pazarlar, Şaphane) ile gece saatlerinde Bursa’nın batı kesimlerinde (Mudanya, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Büyükorhan, Orhaneli, Harmancık) yerel kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: 5 – 8 derece artması beklenmektedir.

RÜZGAR: Batı yönünden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden orta kuvvette ve kuvvetli; Bursa, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde yer yer fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR
BURSA, KÜTAHYA VE BİLECİK’TE KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI: Öğle saatlerinden itibaren rüzgarın; Bursa, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden oluşması muhtemel risklere karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.

MARMARA DENİZİ’NDE FIRTINA UYARISI: Rüzgarın Marmara Denizi’nde öğle saatlerinden itibaren güney (Kıble) ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (50-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden oluşması muhtemel risklere karşı ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.