DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Bilecik’te Fabrika Servisiyle TIR Çarpıştı

Bilecik’te Fabrika Servisiyle TIR Çarpıştı. Bilecik Pelitözü kavşağında meydana gelen kazada fabrika servisiyle TIR çarpıştı. Kazada servis şoförü ve minibüste bulunan 1 işçi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Bilecik’te bir fabrikanın servisini yapan 11 AG 680 plakalı A.E. yönetimindeki minibüs mesai bitiminde fabrikadan aldığı işçilerle Bilecik istikametine seyir haline geçti. Pelitözü kavşağından 34 VT 6197 plakalı E.E. idaresindeki TIR ana yola kontrolsüz çıktı. Minibüs sürücüsü çarpmamak için mücadele etse de arkadan TIR’ın kasasına çarptı. Kazada minibüs sürücüsü A.E ve minibüste bulunan İ. isimli soy ismi alınamayan bir işçi yaralandı.

İhbarın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından tedavileri için Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle yolda kalan fabrika personelinin bölgeye gönderilen başka bir minibüsle şehir merkezine sevki sağlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.