DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Bilecik’te dört ilçede teşkilat kuruldu

Bilecik’te dört ilçede teşkilatları kuruldu

 

Meral Akşener önderliğinde Türkiye’nin 87. Partisi olarak 25 Ekim’de Türk siyaset tarihinde yeni bir dönem açan İYİ Parti’nin Bilecik İl Başkanlığı’na atanan Ahmet Gürses, “İYİ Partimizin, merkez ilçe, Gölpazarı, Pazaryeri ve Osmaneli teşkilatlarını resmen kurduk. Bilecik’te İYİ Parti’ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Bilecik’imiz İYİ olacak” dedi.

 

Ahmet Gürses, Genel Merkez’de oluşturulan komisyonun son derece titiz bir çalışma yaptığını ve göreve getirilecek teşkilat başkanı ve yöneticilerinin bulundukları il ile ilçelerde toplumla barışık, herkesi kucaklayan isimlerden oluşması için her şeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.

İyi partiye büyük katılım

 

Gürses, kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu ifade ederek,” Bilecik’ten İYİ Parti’ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Şu ana kadar çok güzel tepkiler alıyoruz. Hem partimize, hem de kentimize yakışır, adaleti ön planda tutan, sevilen, herkesi kucaklayan ve demokrasiden asla ödün vermeyen isimlerle yolumuza devam ediyoruz. İYİ Partimizin, merkez ilçe, Gölpazarı, Pazaryeri ve Osmaneli teşkilatlarını resmen kurduk. Teşkilatlarda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diler, ülkemize ve milletimize iyi, güzel ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” diye konuştu.

 

Adil bir yönetim olacak

 

Başkan Gürses, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi:  “Bilecik’imizin büyük beklentisini yerine getirmek için  Allah’ın izniyle  Meral Akşener’in genel başkanlığında partimizi kurduk. İyi Parti olarak vakit kaybetmeden tüm Bilecik’te teşkilatlanacağız. Toplumun tüm kesimlerine kucak açarak, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturup halkın sesi, gözü ve kulağı olacağız. Teşkilatlarımızın da iktidara giden yolda partimize büyük katkı sunacağından hiç bir şüphemiz yoktur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.