DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te Çocuklara Karne Hediyesi

Bilecik’te Çocuklara Karne Hediyesi. Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatili dolayısıyla gerçekleştirilen Müze Akademi etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklara karne hediyesi olarak hazırlanan faaliyetler kapsamında 10’a yakın etkinlik, çocuklarla buluştu.

Tuval atölyesi, ebru sanatı, mandala boyama, maskeli balo, 9 bin yıl öncesine yolculuk, küçük çiftçiler gibi birçok etkinlik ile buluşan çocuklar, yaptıkları ördek kuklalarıyla gönüllerince eğlendi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Yaşayan Şehir Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte kukla yaptı.

Bilecik Belediyesi olarak çocukların her alanda sağlıklı gelişimleri için güzel programlar hazırladıklarını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Bilecik Belediyesi olarak yarıyıl tatiline giren çocuklarımıza güzel bir karne hediyesi hazırladık. Yarınlarımızın umudu olarak gördüğümüz çocuklar için müze akademi kapsamında birçok faydalı etkinlik yapılıyor. Amacımız onları eğlendirirken aynı zamanda en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Müzemizde ve diğer birimlerimizde çocuklar için bu tür güzel çalışmalarımız devam edecek.’’ ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklara şeker ve hediyeler verdi.

Çocuklar ve aileler de Yaşayan Şehir Müzesinde düzenlenen etkinliklere keyifle katıldıklarını belirterek Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve müze görevlilerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.