DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK’TE ÇOCUKÇA RAMAZAN

”BİLECİK’TE ÇOCUKÇA RAMAZAN”
Bilecik Belediyesi tarafından bütün mahallelerde gerçekleştirilen ve mahalle sakinleri arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştiren Ramazan İftarları, aynı zamanda çocukların da yüzlerini güldürüyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ”Bilecik’te Çocukça Ramazan” konsepti ile çocuklar, Ramazan ayını en güzel şekilde geçiriyor.
İlimiz, Soğuksu Mahallesi ve Aşağıköy’de düzenlenen iftar programlarında birbirinden güzel oyun gruplarınde eğlenen çocuklar, aynı zamanda Hacivat ve Karagöz gösterilerini izleme fırsatı buldu.
Hacivat ve Karagöz Perde Gösterileri, Nasrettin Hoca ile İbiş ve Memiş Perde gösterileri ile de keyifli anlar yaşayan çocuklara, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Diriliş dergileri dağıtıldı.
Daha sonra şişme oyun grupları, Balon Bahçesi, Maskot ve oyun kahramanlarının gösterileri ile de Ramazan eğlencelerinin tadını çıkaran çocuklar, Anadolu Müzikali ile hoşça vakit geçirdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da mahalle sakinleri ile birlikte çocuklar için hazırlanan alanda çocukların eğlencesini paylaştı.
Bilecik’te Ramazan ayının çocuklar için de en güzel şekilde geçmesi için çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Gözümüzün nuru, evimizin aydınlık ışıkları çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımız için bu tür güzel eğlenceleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bütün mahallelerimizdeki çocuklarımız, bu güzellikleri yaşayacaklar” dedi.
Bilecik Belediyesi mikrofonlarına konuşan çocuklar, Bilecik Belediyesi tarafından kendileri için çok güzel eğlencelerin düzenlendiğini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.