DOLAR
32,3623
EURO
34,6594
ALTIN
2.381,45
BIST
10.190,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
19°C

Bilecik’te Çocuk Festivali Düzenleniyor

Bilecik’te Çocuk Festivali Düzenleniyor. 3 ayda 30 şehir ve 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için yola çıkan Playland Eğlence Merkezi 2 ve 3 Nisan tarihlerinde Bilecik’te olacak. Bilecik Belediyesi organizasyonunda 2 ve 3 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek programlar ile çocuklar şenlikte buluşacak.

Playland Eğlence Merkezi tarafından ‘’3 ayda 30 şehirde 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak için yollardayız’’ sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte şişme oyun grupları, survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları çocuklara keyifli anlar yaşatacak.

Çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla birçok etkinliği çocuklarla buluşturan Bilecik Belediyesi, düzenlenen etkinlikte çocukları birbirinden güzel sürprizlerle bir araya getirecek.

2 Nisan Cumartesi günü ile 3 Nisan Pazar günü Ertuğrulgazi Mahallesi Merkez Sentetik Saha’da (stadyum yanı) 09:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, güzel oyunların yanı sıra sürpriz hediye ve ikramlarla buluşacak.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’nun da çocuklarla bir araya geleceği aktiviteye bütün çocukları bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.