DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik’te Çadırlar Kuruldu

Bilecik’te Çadırlar Kuruldu. Kent Konseyi, Avcılar ve Atıcılar Kulübü, AKUT ve Bozüyük Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Kampı” Bozüyük’ün eşsiz doğal güzelliklerinden olan Sofular Yaylası’nda bu gün başlıyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Doğada Yaşam Kampı”na katılacak öğrencileri aileleri ile birlikte kamp alanına uğurladı.

Bozüyük Belediyesi, Kent Konseyi, Avcılar ve Atıcılar Kulübü ve AKUT işbirliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Kampı” Bozüyük’ün eşsiz doğal güzelliklerinden olan Sofular Yaylası’nda öğrenciler için çadırlar kuruldu. 4 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, hafta sonu 2 gece 3 gün sürecek olan kamp etkinliği için gerekli tüm çalışmalar Bozüyük Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Kampa katılacak öğrenciler sabah saatlerinde Metristepe Kültür Merkezi’nin önüne aileleri ile birlikte gelerek kendileri için hazırlanan kamp malzemelerini teslim aldı. Burada öğrenciler ve aileleri ile görüşen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu öğrencileri aileleri ile birlikte uğurladı. Kamp alanına ulaşan öğrenciler ise kendileri için hazırlanan çadırlara yerleştikten sonra kamp etkinliklerine başladı.

14-15 yaş grubu yaklaşık 45 öğrencinin katıldığı kamp etkinliğinde profesyonel AKUT personeli nezaretinde doğada yaşam konulu eğitici çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.