DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Buray rüzgarı esti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bahar ve Spor Şenliklerinde Buray rüzgarı esti.

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gülümbe Kampüsündeki BellaFest organizasyonunda şenlik alanını dolduran binlerce öğrenci ve müziksever ilk olarak funk, caz ve soul klasiklerini kendilerine has aranjmanlarla yorumlayan ve yakında albümü çıkacak olan What Da Funk grubunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.
Ardından müzikseverlerin merakla beklediği Buray kulisteki yerini aldığında konser ve Bilecik ile ilgili görüşlerini aldık.
Buray, Bilecik’e ilk kez geldiğini belirterek, ” Çok güzel bir ortam var. Seslerini buradan duyuyorsunuz. Gençler eğleniyor. Üniversite konserleri her zaman bizim için çok keyifli oluyor. Normal orkestramdan ayrı bu akşam What Da Funk gurubuyla beraberiz. İnanılmaz yetenekli müzisyen arkadaşlar, onlarla böyle sahneye çıkıtığımda ayrı bir keyif ve coşku alıyoruz. Bu akşamın muhteşem olacağına inanıyorum. 10.yılını kutluyoruz üniversitemizin. O açıdan çılgınlar gibi eğleneceğiz bu akşam.” diye konuştu.
Kısa röportajımızın ardından sahneye çıkan Buray, birbirinden güzel şarkılarını muhteşem performansıyla birleştirerek sevenlerine coşkulu anlar yaşattı.
Konsere, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taş, Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Atıl Taşer ve üniversite personeli katıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.