DOLAR
32,5893
EURO
34,8218
ALTIN
2.415,55
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

Bilecik’te Bülent Arınç’a İlgi Büyüktü

Bilecik’te Bülent Arınç’a İlgi Büyüktü

Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ  saat 17:50 civarında Kayı Plazada yer alan seçim koordinasyon merkezine ziyarete geldi.

Bülent ARINÇ yoğun kalabalık nedeniyle konuşmasını Kayı Plaza girişinde gerçekleştirdi. Ak Partili grup  tarafından atılan sloganlar nedeniyle Bülent ARINÇ’ın konuşması sık sık kesildi ve Bülent ARINÇ bu büyük heyecanınızı sandıklarda göstereceğinizden eminim dedi.

Bülent ARINÇ konuşmasında şu cümleleri kullandı;

Başbakanımızın sevgilerini ve selamlarını getirdim sizlere, Bilecik’te seçimi aldıktan sonra Başbakanımızla birlikte sizleri tebrik etmek ve sizleri kucaklamak üzere Bilecik’e geleceğiz . Bu seçimlerin yerel yönetim seçimlerinden çıktığını, adeta artık genel seçim havasında gerçekleştiğini, Türkiye’ye karşı oynan oyunların bozulması için, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozmak için yapılanları hepiniz görüyorsunuz. İftirayla, montajlarla derleme toparlamalarla, sahte kasetlerle, yolsuzlukla suçluyorlar. Biz haksız kazanca hükümet olarak hiçbir zaman izin vermedik. Bunlardan muhalefet olmaz. Yel kayadan bir şey koparamaz.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.