DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik’te Bıçakla Yaralama İddiası

Bilecik’te Bıçakla Yaralama İddiası. İki genç arasında çıkan tartışmada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, F.A adlı genç ile H.A.Y adlı genç arasında Tevfikbey Caddesi üzerindeki bir iş merkezinde bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada H.A.Y bıçak çekti. Aldığı bıçak darbesi sonucu F.A yaralandı. Şüpheli H.A.Y olay yerinden kaçarken, çevrede olayı olayı gören vatandaşlar polise ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralanan F.A’yı ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdı.

Şüphelinin peşine düşen polisin çalışması sonuç verdi ve H.A.Y yakalandı ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yeri güvenlik şeridi ile çevrilirken Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı.

Yaralanan F.A’nın sağlık durumunun yapılacak tetkiklerden sonra netleşeceği öğrenilirken, ailesi ve olayı duyan yakınları hastaneye koştu.

Güvenlik kamerası anbean kaydetti

Aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan F.A. hemen pasajın girişindeki tezgahın üzerine oturarak yardım gelmesini bekledi. Yanındaki gençler de 112 Acil Sağlık ekipleri gelene kadar yanında beklerken, aldığı bıçak darbesi sonucu F.A. bir anda yere yığıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.