DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE BAŞARILI DOKTORLARA BAŞARI BELGESİ

BİLECİK’TE BAŞARILI DOKTORLARA BAŞARI BELGESİ

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında tıp mesleğinde ve sağlık hizmetlerinde vermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı 3 doktora başarı belgesi verildi.
Vali Nayir, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak Öztop ile beraberindekileri kabulünde, her insanın her toplumun sağlığın öneminin farkında olduğunu belirterek, sağlığın bir nefesini devletin bütün imkanlarıyla oradaki bütün makamlarla mevkilerle kıyaslayıp onun kadar olamayacağını söyleyen Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözünü hatırlattı.
Sağlık gibi önemli bir görev alanı içerisinde doktorların şevkini ve çalışma gayretini arttırmak her kurumun isteği olduğunu ifade ederek, “Daha şevkli ve gayretli çalışmanın yollarından biri de iyi çalışan arkadaşlarımızı ödüllendirmek olmalı. Bunu hiyerarşik kademeler olarak alttan başlayarak her bir birimin yapması gerektiğini düşünüyorum. Bakanlığımızın yapmış olduğu değerlendirmeyle başarılı olduğu görülen arkadaşlarımıza başarı belgesi düzenlenmesi önemli. ‘Marifet iltifata tabi’ diye de güzel bir sözümüz var. Eğer iltifat edilirse marifet, beceri daha da ilerler. Onun için hem mevcut başarıyı desteklemek, hem de bu başarının devamını sağlamaya yönelik olarak takdir belgelerinin verilmesinde fayda var” dedi.
Vali Nayir daha sonra Bilecik Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Veysel Cihan’a, Bilecik İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezinde görevli Dr. Anıl Aydın’a ve Merkez 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ferdi Karagöz’e, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu imzalı başarı belgelerini verdi.
DSC_8707

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.