DOLAR
32,4946
EURO
34,5767
ALTIN
2.498,52
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

Bilecik’te Ayva Çiçeği Bisiklet Turu Gerçekleştirildi

Bilecik’te Ayva Çiçeği Bisiklet Turu Gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde 15-22 Nisan Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Ayva Çiçeği Bisiklet turu gerçekleştirildi.

Turizm noktalarının tanıtılması, Bisikletli ulaşımın artırılması ve doğanın korunmasına yönelik farkındalığın sağlanması amacıyla düzenlenen bisiklet turuna, onlarca bisikletli katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte bisikletliler, Cumhuriyet Meydanında bir araya geldikten sonra Yaşayan Şehir Müzesi, Tarihi Belediye Binası ve Şeyh Edebali Türbesi güzergahında şehir turu yaparak, tarihi yerler hakkında bilgi sahibi oldu.

Bisikletli kullanımının faydalarının anlatıldığı etkinlikte çocuklara bisiklet kullanırken uyulması gereken kurallar da anlatıldı.

Bilecik Belediyesi Bisiklet Antrenörü Hakan Yavuz, Bilecik Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde bisiklet turu gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘’Amacımız hem bisiklet kullanımını artırmak hem de ilimizin güzelliklerini ve tarihi yerlerini bisikletle gezerek anlatmak ve göstermektir. Aynı zamanda turistik alanların bisiklet ile de gezilebileceğini göstermektir. Bir diğer önemli hedefimiz de trafikte bisikletlilerin de olduğu bilincini oluşturmaktır’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.