DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLIYOR

BİLECİK; 1-6 EYLÜL KURTULUŞ ŞENLİKLERİ ESNAF VE SANATKARLAR ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Bilecik Belediyesi öncülüğünde; Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Giyim ve Mensucat Odası, Madeni İşler Odası Başkanlığı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanlığı  ile Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından hazırlanan 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri başlıyor.

1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri ile Bilecik’imizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlikleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi renkli ve güzel aktiviteler ile kutlanacak.

ETKİNLİKLER KAPSAMINDA MİTHAT KÖRLER BİLECİKLİLERE KONSER VERECEK

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda; ilimizdeki esnaf ve oda başkanları ile 6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri, Bilecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşu etkinliklerine ayrı bir renk katacak.

1-6 Eylül tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında kurulacak olan Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinde çocuklarımız için sürpriz gösteri ve etkinlikler düzenlenirken aynı zamanda ilimiz, ilçe ve beldeleri ile köylerinin yöresel lezzetleri vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak.

Bütün Bilecik olarak birlik ve beraberlik tablosunun çizileceği Alışveriş Günlerinin son günü olan 6 Eylül’de saat: 20:30’da Sanatçı Mithat Körler, Bileciklilere konser verecek.

 

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’BELEDİYEMİZ, ESNAFIMIZ VE ODALAR İŞBİRLİĞİNDE ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’’

 

Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilecek alışveriş günleri hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi öncülüğünde; ilimizde faaliyet gösteren esnaf ve oda başkanlıkları ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde hazırlanacak olan Alışveriş Günleri ile şehrin ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamanın yanısıra şenlik, festival ve panayır şeklinde kutlanan eski kurtuluş şenliklerinin de tekrar gün yüzüne çıkarılmasına vesile olacağını belirterek; şunları söyledi:

‘’Belediyemiz öncülüğünde ilimizdeki esnafımız ve oda başkanlıkları işbirliğinde kapsamlı ve güzel bir program hazırladık. 6 Eylül Bilecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşu etkinliklerini bu yıl çok kapsamlı bir şekilde ele alarak; sportif gösteriler, halk oyunları ve gösterileri, mehteran takımı gösterileri ile birlikte alışveriş günleri şeklinde kapsamlı ve büyük bir program ile düzenleyeceğiz. 1 -6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizin esnafımız, oda başkanlıklarımız ve vatandaşlarımız için birçok yönüyle faydalı sonuçlar getireceğine inanıyorum. Bu anlamda bizlerin böyle faaliyetler gerçekleştirmemize katkı sağlayan esnafımız ve oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.