DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te AK Parti Büyük Şahlanış Yürüyüşü Yapıldı

Bilecik’te AK Parti Büyük Şahlanış Yürüyüşü Yapıldı

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, ilçe ve belde belediye başkanları Büyük Şahlanış yürüyüşü için Cumhuriyet Meydanında toplandı.

Eski Bilecik Belediye Başkanı ve Ak Parti 1.sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı yaptığı açıklamada; “Bilecik kararını verdi ve devam dedi. Hemşehrilerimize her zaman olduğu gibi çok teşekkür ediyoruz, minnet borçluyuz kendilerine. 24 Haziran’da da sandıklarda bu görüntünün aynen çıkacağına canı gönülden inanıyorum. Biz 2 de 2 ye inandık inşallah bu sene Bilecik’te bir ilki daha gerçekleştireceğiz, Bilecik’te bir partiden 2 milletvekili götürmeyi başaracağız. Asıl başaran Bilecik Halkı olacak.”

Bilecik Ak Parti 2.sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir ise, “16 yıldır milletimizle birlikte yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanımızı hem 2 de 2 milletvekili ile bu işi başaracağız. Bugüne kadar milletimiz bizi hiç yalnız bırakmadı, inanıyorum ki yine yalnız bırakmayacak ve gereğini yapacaktır. dedi

Cumhuriyet Meydanından başlayan, Atatürk Bulvarı  eski otogar kavşağı üzerinden Tevfikbey Caddesine geçen Ak Partili grup”Recep Tayyip Erdoğan, Onlar konuşur AK Parti yapar, Durmak yok yola devam” sloganlarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.