DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik’te 92 Kadın Polis Görev Başında

Bilecik’te 92 Kadın Polis Görev Başında. Bilecik Emniyet Müdürlüğü bünyesinde toplum huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla il genelinde 92 kadın polis görev yapıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre; Türkiye’de, emniyet hizmetlerinde, 2016 yılında toplam kadın personel sayısı 15 bin 38 iken 2022 yılında 24 bin 413’e yükseldi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bilecik Emniyet Müdürlüğü bünyesinde farklı birimlerde gece gündüz demeden nöbet tutan, toplum huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla görev yapan kadın polis sayısı da her geçen yıl artmaya devam ediyor.

Bilecik Emniyet Müdürlüğünden edindiğimiz bilgilere göre, 2022 yılı itibariyle Bilecik il genelinde toplam 92 kadın polis görev yapıyor. Bilecik’te polislik gibi zor bir mesleği 92 kadın polis başarıyla sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürü Sayın Ertuğrul NAMAL’ın, ilçelerde İlçe Emniyet Müdürleri/Amirleri’nin katılımıyla kadın personelle bir araya gelindi. İlimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren kadın personelimizin 8 Mart Dünya Kadınları Günü kutlandı.

Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, başta şehit ve gazilerimizin anneleri, eşleri olmak üzere, hayatımızın her anına dokunan, anlamlandıran ve güzelleştiren, toplumun her alanında başarıyla görevlerini sürdüren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve başarılarının devamını diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.