DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Başladı

Bilecik’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Başladı. Belediye Başkanı Semih Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pelitözü Ortaokulu öğrencisi Elif Irmak Erbay’ı makamında ağırladı.

Başkan Şahin, beraberinde Okul Müdürü Özcan Göktaş ve Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Karaçıray’ın da olduğu konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarının güzel bir geleneğini uygulamak için bir araya geldiklerini belirten Başkan Şahin, yeni başkan Elif Irmak Erbay’a koltuğunu verdi ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genç Başkan Erbay’a, Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler de veren Başkan Şahin, gençlere ve eğitime her zaman önem verdiklerini kaydetti.

Başkan Erbay’ın, okul ve mahallesi için taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Semih Şahin, Pelitözü Mahallesinin önümüzdeki yıl doğalgaza kavuşacağı müjdesini verdi.

Bir mahalle veya yerleşim yerine doğalgaz hizmetinin ulaştırılması için çeşitli uygulamaların olması gerektiğini hatırlatan Başkan Şahin, şunları söyledi:

Doğalgaz, biliyorsunuz ki belediyenin bir hizmeti değil. İlimizdeki özel bir firmanın vereceği hizmet. Bu firmaların bir koşulu oluyor, doğal olarak. Doğalgazın ulaşacağı yerleşim yerlerinde öncelikle imarın olması gerekiyor. İmarsız olan yerlere doğalgaz hizmeti verilemiyor. Pelitözü Mahallemizin de üst tarafı imarlı olduğu için doğalgaz var, alt tarafı imarlı olmadığı için bu hizmeti sunamıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak mayıs ayı meclisinde Pelitözü Mahallemiz için imar çalışmasını görüşeceğiz. Bir ay askıda kalma süresi var. Daha sonra hemen biz ilgili firma ile iletişime girip, mahallemizin alt kısmını da doğalgaza kavuşturmak için çalışmaları başlatacağız. Önümüzdeki kış sadece okul değil Pelitözü Mahallesinin tümü doğalgaza kavuşmuş olacak.

Konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere güvendiği gibi kendisinin de her zaman gençlere inandığını ve onun için koltuğunu teslim ettiğini hatırlatan Başkan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla genç öğrencimizi ağırladık. Biliyorsunuz Mustafa Kemal Atatürk, dünyada çocuklara bayram armağan eden tek liderimiz. Bizim çocuklarımız da ona layık olarak eğitimlerini sürdürüyorlar. Onlar da her biri bizim için çok önemli ve bu ülke onlara emanet. Onun bir simgesi olarak koltuğu yeni başkanımıza teslim edelim.

Yeni başkan Erbay’ın, çocuklara park talebi üzerine konuşan Başkan Şahin, “Göreve geldiğimizde yeni bina yapma sözünden ziyade yeni parklar, oyun alanları ve meydanlar sözü verdim. Bu anlamda ilkini şehir merkezimizde yaptık. Burasını sadece yetişkinler için değil çocuklarımızın da kullanabileceği şekilde tasarladık. Aynı şekilde Bahçelievler Mahallemizdeki Uğur Mumcu Parkı ve İstasyon bölgesinde yer alan Vadi Park’ı yeniden çok güzel bir şekilde hazırlayacağız. Bu parklarımızda son derece iddialıyız ve yakın bölgemizden herkesin gezip görmek isteyeceği parklar olacak” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Özcan Göktaş ve Öğrenci Elif Irmak Erbay ise Belediye Başkanı Semih Şahin’in birçok konuda okullarına destek verdiğini hatırlatarak, teşekkür etti.

Ziyaret, Başkan Şahin’in konuklarına hediye vererek, hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.