DOLAR
32,5286
EURO
34,9090
ALTIN
2.436,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te 20 bin liralık hırsızlık

Bilecik’te 20 bin liralık hırsızlık

Bilecik’te genç çiftin evine giren hırsızlar evde bulunan 20 bin liralık ziynet eşyasıyla kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre; Fatma-Hasan Kelci çifti Bahçelievler Mahallesi, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan evlerinden sabah saatlerinde işe gitmek üzere evden çıktı. İşten dönen çift ev kapısının zorlandığını fark etti hemen ziynet eşyalarının bulunduğu yatak odasına gitti. Altınların yerinde olmadığını gören genç çift, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde her hangi bir ize rastlamadı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını mercek altına alan polisin arama çalışmaları sürüyor.

Ziynet eşyaları çalınan Fatma İlbilge Kelci olayla ilgili şunları kaydetti;

“Dün sabah evden çıktık. Gün boyu Söğüt’teydik. Akşam da yine 19.00 civarlarında eve geldik. Kapı zorlanmış dışarıdan. Kapıyı açınca bir anormallik olduğunu sezdik. Hemen yatak odasına gittik. Ben yüzüklerimi bıraktığım kutuyu bir açtım yüzüklerim yok. 4 tane daha yüzük vardı kutuda. Sonra direk bilezikler aklıma geldi o kutuyu da açtım o da yoktu. Yani sanki evde nerede ne olduğunu bilen bir kişi gibi sadece o bölümü karıştırmış. Alttaki çekmeceleri mücevher kutuları vardı, hatta bir tanesini açamamış kırmış onları kurcalamış, Evin başka hiçbir yerinde karıştırılmış bir yer yoktu. Sadece bir tane saat kutusunu yere düşürmüş. Hemen polise haber verdik. Olay yeri geldi hiçbir parmak izi bulamadı eldivenle çalışmış, hiçbir parmak izi bırakmamış” 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.