DOLAR
32,5273
EURO
34,6828
ALTIN
2.488,84
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecikspor’u Hakettiği Yere Ulaştırmak İçin Çalışacağız

19.01.2019
A+
A-

Bilecikspor’u Hakettiği Yere Ulaştırmak İçin Çalışacağız

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecikspor Kulübü Yöneticileri, teknik ekip  ve sporcularla bir araya geldi.

İlimizin futboldaki  temsilcisi Bilecikspor başta olmak üzere diğer kulüplerimizin şu an ve önümüzdeki döneme ilişkin faaliyetleri hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can talep ve görüşleri dinledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün de katıldığı buluşmada Milletvekili Selim Yağcı gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’ Bileciksporumuzun yöneticileri, teknik ekibi ve sporcu kardeşlerimizle bir araya geldik. Bilecikspor ve diğer spor kulüplerimizin her zamanki gibi yanındayız. Şehrimizi sportif anlamda hak ettiği noktalara taşımak için el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı açıklamada; ‘’Bilecik Belediyesi olarak sporun, sporcunun ve sporseverin yanında olmaya devam ediyoruz. İlimizin köklü spor kulübü Bileciksporumuzun yönetimi ve sporcuları ile bir araya geldik. Dün olduğu gibi bugünde Bileciksporumuza destek olmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel projelerimizle sportif anlamda başarılı çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz.’’

Bilecikspor Yönetimi, teknik ekip ve oyuncuların fikir ve görüşlerini dinleyen Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Subaşı da Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.