DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Bilecikspor, Gökpınar Spor’u 2-0 yenerek, puanını 6’ya çıkardı.

Bilecikspor, Gökpınar Spor’u 2-0 yenerek, puanını 6’ya çıkardı.

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonunun ikinci maçını da kazanarak, 2’de 2 yaptı.

Bilecik Edebali Stadın’da Bilecik 1. Amatör Lig ikinci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi seyircisi önünde Gökpınar Spor’u 2-0 yenerek, puanını 6’ya çıkardı. İki takım maçın 30’uncu dakikasına kadar gol pozisyonuna giremedi. Maçın 30’uncu dakikasında sol kanattan gelen ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Serkan Kol, Bilecikspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası iki takım başka gol pozisyonuna giremezken, ilk yarı Bilecikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan Bilecikspor maçın 47. dakikasında geliştirdiği bir atakta Tolga Burulday ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası Bilecikspor’un ileri uç oyuncuları gelişen sayısız atakta Gökpınar Spor kalecisini geçemediler.

Maç Bilecikspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, bu galibiyetle 2’de 2 yapan Bilecikspor puanını 6’ya çıkardı. Gökpınar Spor bu mağlubiyet ile ligin ikinci haftasında daha puanla tanışmadı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, karşılaşmanın ilk yarısında sadece iki takım adına bir pozisyon olduğunu belirterek, “İlk yarıda ilk pozisyon gole sonuçlandı. İkinci yarıda biraz daha atak bir oyun sergiledik.
Bulduğumuz ilk atağı Tolga ile sonuca girerek, maçı 2-0 yaptık. Bu gol sonrası yakalanan pozisyonlar sonuçsuz kaldı. Maçı kazandık. 2’de 2 yaptık. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Akpınar Spor maçına hazırlanacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.