DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecikspor : 2 Küplüspor : 1

Bilecikspor : 2 Küplüspor : 1

Bilecikspor bugün galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Edebali Stadyumu yanında yer alan sentetik sahada oynanan maçta Bilecikspor,Küplüspor’u 2-1 yendi.

Belekoma Haber olarak aldığımız bilgiler doğrultusunda maçın Edebali Stadyumunda  oynanacağını duyurmuştuk.Ama malesef maç sentetik sahada oynandı ve bizde maçın video çekimi sırasında oldukça zorlandık. Önce prefabrik yapının üzerine çıktık, tripodu sabitleyemedik. Sonra sahaya indik ama istediğimiz görüntüyü sizlere sunamadık ve imkanlar dahilinde video çekimini gerçekleştirdik.  Bilecik’in futbol takımı Bilecikspor Stadyumu kullanmadıktan sonra Stadyum olmasının ne anlamı var diye düşünüyoruz.Hatta sentetik sahaya bile ihtiyaç yok, eskiden yaptığımız gibi mahalle arasında da maç yapabiliriz. Şaka bir yana gerçekten ilimizin küllerinden yeniden doğan futbol takımı Bilecikspor’un kendi sahasında oynayacağı maçları Edebali Stadyumunda oynaması gerektiğini düşünen bir çok taraftarla görüştük bugün ve bizde bu duruma hak verdik.Belekoma Haber olarak Bilecikspor kendi sahasındaki maçları, Edebali Stadyumunda oynamalı ve yetkililer de, bu konuda gereken önemi göstermeliler diye düşünüyoruz.

KIRAN KIRANA BİR MAÇ OLDU

Bugün Bilecikspor Küplüspor maçında futbolseverler sert bir karşılaşma izledi.Maçın 5.dk’sında Küplüspor Hakan Ayaz’ın gölüyle 1-0 öne geçti.Moralini bozmayan Bilecikspor dk.17 de atak yaptığı sırada Küplüspor kalecisinin faul yapması sonucu serbest vuruş kazandı.Bu sırada çıkan tartışmada  2 numaralı futbolcu kırmızı kart görürken, Ekrem Dal’ ın serbest vuruştan attığı golle durumu beraberliğe taşıdı ve 1-1 yaptı.,Bilecikspordan da Hakan sarı kart gördü. Dakika 34 te ise kornerden gelen topa sert vuran Caner Aydın Bilecikspor’u galibiyete taşıdı.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.