DOLAR
32,4504
EURO
34,6672
ALTIN
2.478,91
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bilecikli Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatına Destek

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Zeytin Dalı Harekatına destek

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri milli ve manevi duygular içerisinde tarihi zaferlerle dolu şanlı Türk ordumuzun gerçekleştirmekte olduğu  Zeytin Dalı Harekatına destek verdi.

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, okul idaresi ve meslek dersleri öğretmenleri koordinatörlüğünde Afrin’e destek etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında okul idarecileri, öğretmenleri ve yakınları toplamda 5400 Fetih suresi okudular. Ardından konferans salonunda ordumuza manevi destek için Fetih surelerinin duası yapıldı.

Öğrencilerin okul bahçesinde bedenleriyle yazmış oldukları Afrin yazısı görülmeye değer bir manzara oluşturdu.

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Türk milleti asırlardır üzerinde oynanan oyunlarla mücadele etmektedir. Yüzyıl önce Çanakkale´de, Sakarya´da istediklerini alamayan emperyalist güçler, hain ellerini bir türlü üzerimizden çekmemiştir. Terör örgütleri ile vatanımızı bölmek istemekte, kardeşi kardeşe kırdırmak için uğraşmaktadır. Şanlı Türk ordusu Kurtuluş Savaşı´ nda nasıl mücadele ettiyse; bugün de aynı mücadeleyi Afrin´de göstermektedir. Bizi ateşin içine çekmek isteyen şer güçler, amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türk milleti olarak her daim ve her şartta ordumuzun yanındayız. Allah ordumuzun zaferini muvaffak eylesin.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.