DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ANTALYA ÇIKARMASI

BİLECİK’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ANTALYA ÇIKARMASI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başbakan Binali YILDIRIM, Bakanlar, Belediye Başkanları ve Ak Parti Genel Merkezi yöneticilerinin katıldığı, Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Antalya’da gerçekleştirilen “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” adlı istişare toplantılarına Bilecik ilinden Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA katıldı. Toplantıda Başbakan Binali YILDIRIM tarafından Başkanlık Sistemi ve izlenecek olan yol haritası hakkında belediye başkanlarına bilgi verildi. Toplantıda ayrıca İç İşleri Bakanlığı tarafından Türkiye’de teröre karşı alınan önlemler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve Toki yatırımları, Dış İşleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Dış politika ve Türkiye’nin bölgedeki önemi ve gücü üzerine değerlendirmeler yapıldı.  Toplantıda genel hatları ile geçmiş dönemlerde yaşanan koalisyon hükümetlerinin durumu, yeni sistemin ülke için getireceği avantajlar ve Türkiye’nin geleceği için önemli konular yer alırken, toplantı sonrasında Başkan BAKICI; Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ ile temaslarda bulundu. Konu ile ilgili olarak “İstikrar ve Türkiye’nin geleceği için evet dediğimiz bu yolda Başbakanımız ve belediye başkanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantı hayırlara vesile olur. Bizler Türkiye için çalışıyor ve hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Toplantı sonrasında Belediye Başkanları ile birlikte Antalya EXPO fuarına katılan Başkan BAKICI, burada gerçekleştirilen çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.      Başkan BAKICI’nın Antalya’daki son durağı ise Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Takımı’nın katıldığı müsabakalar oldu. Antalya’da gerçekleştirilen 4. Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında Bozüyük’ü temsil eden sporcuları ziyaret eden Başkan BAKICI sporcular ile görüşerek onlara moral verdi. Sporculara müsabakalarda başarılar dileyen Başkan BAKICI; “ Sizler ilimizi ve bizleri katıldığınız müsabakalarda başarıyla temsil eden sporcularımız olarak bizleri her zaman gururlandırdınız. Katıldığınız maçlarda hepinize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.