DOLAR
32,5729
EURO
34,9012
ALTIN
2.434,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik’in Söğüt İlçesinde Küçükbaş Hayvan Dolandırıcılığı

Bilecik’in Söğüt İlçesinde Küçükbaş Hayvan Dolandırıcılığı

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bir vatandaştan 30 küçükbaş hayvan almak isteyen dolandırıcılar Jandarma ekiplerinin başarı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Bilecik Söğüt İlçesi Dömez Köyünde ikamet eden E.Ö. isimli şahıstan (30) adet küçükbaş hayvan almak için anlaşan ve anlaştıkları paranın bir miktarını peşin veren, kalanını da IBAN numarasına havale yaptıklarını söyleyerek sahte dekont göstererek şahsı dolandıran (3) şüpheli şahıs ile ilgili olarak Jandarmanın Dedektifleri JASAT Ekipleri ve Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar ve takip sonucunda şüphelilerin Bursa ili Yenişehir ve İznik ilçeleri bölgesinde oldukları tespit edildi ve bu bölgelerde araştırma yapıldı.

Şüpheli şahıslardan U.D. isimli şahıs Bilecik İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince Bursa ili İznik ilçesindeki ikametinde çalmış oldukları hayvanlar ile birlikte yakalanarak Söğüt İlçesine getirildi ve gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinde olayı Z.I. ve E.Ö. ile birlikte yaptıklarını beyan etti. U.D. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Z.I. ve E.Ö. isimli şahıslar hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada JASAT Ekiplerince suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmaların etkin bir şekilde devam edeceği bildirildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.