DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK’İN PROJE TAKIMI İLK EĞİTİMİNİ ALDI

“BİLECİK PROJE TAKIMI İÇİN PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) teknik destek programı kapsamında İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından “Bilecik proje takımı İçin proje döngüsü yönetimi” eğitimi düzenlendi.

Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ile kursiyerlerin katıldığı eğitim seminerinin açılış konuşmasında, AB, kalkınma ajansları, ulusal ve uluslararası fon kaynakları ve vakıflar gibi değişik hibe kaynaklarından yararlanmanın mümkün olabileceğini söyledi.

Hibe kaynaklarından istifade edilebilmesi için hibe desteği verecek kuruluşların belirlediği ölçütlere uygun, iyi analiz edilmiş ve nitelikli proje hazırlanması gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Ballı, şöyle konuştu:

“Nitelikli proje hazırlama ve uygulama belirli bir uzmanlık ve teknik bilgi birikimini gerektirmektedir. Bu eğitim, proje hazırlama konusunda eğitim ihtiyacının bir ölçüde giderilmesi açısından önemlidir. Ancak kamu kurumlarımızın, yerel yönetimlerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin proje teklif çağrılarını takip ederek nitelikli proje üretme konusunda daha çok çaba göstermelerini bekliyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarımızın proje odaklı çalışmaları, ilimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Proje hazırlama aşamasında kurumlarımız arasında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliği son derece önemlidir. Valiliğimiz AB bürosu bu anlamda gerekli tanıtım, bilgilendirme ve teknik desteği sağlamaya çalışacaktır. Proje hazırlama konusunda belli bir deneyim ve birikim sahibi olabilmek için sadece eğitim yeterli değildir. Eğitimde edindiğiniz bilgileri alanda uygulayarak deneyim ve birikiminizi artırabilirsiniz. Bu nedenle, çeşitli hibe kaynaklarından proje teklif çağrısı yapıldığında, kurumunuz uygun başvuru sahibi ise kurumunuz adına, değilse başvuru sahibi olabilecek diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olarak hem kendinizi proje alanında geliştirmiş olacaksınız, hem de diğer kurumlara katkı sağlamış olursunuz.”

5 gün sürecek eğitimde uzman Nilüfer Arıak, eğitim verecek.

bilecik haber belekoma haber  (1)_resized bilecik haber belekoma haber  (2)_resized bilecik haber belekoma haber  (3)_resized bilecik haber belekoma haber  (4)_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.