Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Salı
Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba
Az Bulutlu
29°C
Perşembe
Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma
Az Bulutlu
22°C
Bilecik’in Yenipazar İlçesinden emektar semerci ustası Saadettin Işıklar´ın oğlu fitness antrenörü Hüseyin Işıklar, TV8 kanalında yayınlanan yemekteyiz programına Bilecik’in meşhur ayvası ile geldi.
Daha önce de farklı bir kanaldaki yarışma programına eşi Sonya ile katılan Işıklar, kültürel olarak, gittiği bir eve boş gitmemeyi adet haline getirdiğini belirterek, o yüzden Bilecik’ten ayva getirdiğini söyledi. Işıklar,” Umarım yemek lezzetli olmuştur. Yiyemezsek ayvayı yiyeceğiz. Kendimi biraz garantiye almak istedim.”dedi.
Evine konuk olduğu yarışmacıya Ayvaları takdim eden Işıklar, Onur Büyüktopçu’nun ”Nereden getirdiniz ayvaları?” sorusu üzerine Bilecik’ten getirdiğini ve ekmek ayvası olduğunu söyledi.