DOLAR
32,5561
EURO
34,8485
ALTIN
2.427,01
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik’in ilk ve tek SRC Kursu açıldı

Bilecik’in ilk ve tek SRC Kursu Edebali SRC ve Psikoteknik Eğitim Merkezi 19 Mart Cumartesi günü açıldı.

Kurumun açılışını, Yeminli Mali Müşavir – Osmaneli Belediye Başkanı Sn. Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Sn. Mustafa Yaman ve Türkiye TMGDER (Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanları Derneği) Başkanı Sn. Ernail Hayırlı birlikte gerçekleştirdiler.

Sn. Münür Şahin Açılış konuşmasında ; “Hızla gelişmekte olan Bilecik ilimizde, il dışından servis alınan bir hizmetin daha ilimizde faaliyete başlamsından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu çerçevede Edebali SRC Eğitim Merkezinin kurucuları Mehmet Kaya, Samed Irmak ve Kadir Dönmez ‘e ilimize yaptıkları yatırımdan dolyaı teşekkür ediyor, bol kazaçlar dilyoruz . Sonraki süreçte Edebali SRC krumuna desteklerimizi sürdüreceğimizi bilmelerini ister, başarılar dileriz..” dedi. Osmaneli Belediye başkanı Firma yetkililerine Osmaneli Tarihi Evler tablosunu hediye ettiler.

Kurum yöneticilerinden Kadir Dönmez; “Yaklaşık 20 yıldır Bilecikteyim, İlimizi çok seviyorum , kurumlarımıza ve halkımıza böyle bir hizmeti sunmanın gururunu yaşıyorum. Bizleri bu anlamlı günümüzde onurlandıran ve açılışı gerçekleştiren başta Sn. Münür Şahin ve Sn. Mustafa Yaman olmak üzere Sn. Ernail Hayılrlıya, Basın mensuplarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Edebali SRC İlimize hayırlı olsun!” dedi.

Kurum yöneticilerinden Mehmet Kaya; “Bilecik’in büyük bir il olma yolunda ciddi adımlar attığını bilerek ve Bileciğin geleceğini düşünerek, bu yatırımı yapma gereği duyduk. MERNİS kayıtlarına gore, bugüne kadar Bilecik halkı bu ihtiyacını Bursa, Kütahya, Eskişehir gibi diğer illerden karşılıyordu. Artık Bileciklilerin il dışına gitmelerine gerek kalmadı. Bileciklilere hayırlı olsun!” dedi. Ayrıca, Faaliyet alanlarından bahsederek şunları söyledi: “ Sürücülere SRC1,SRC2,SRC3,SRC4 ve SRC5 Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyoruz. Benzer kapsamda, Üzt Düzey Yönetici Belgesi ÜDY1, ÜDY2, ÜDY3 ve ÜDY4 veriyoruz. Ayrıca Psikoteknik ve Tehlikeli Madde Taşıyanlara TMGD hizmetlerinide kurmumuz ve çözüm ortaklarımız ile birlikte vermekteyiz.” dedi.

_0Osmaneli_evleri_

_2toren_kurdela

_4K_donmez_m_kaya

EDEBALİ SRC Eğitim Merkezini Vekilimiz Sn. Yaşar Tüzün ziyaret ettiler;

Edebali SRC Eğitim Merkezini ziyaret eden Yaşar TÜZÜN yaptığı açıklamada; “Her geçen gün gelişmeye devam eden ilimizde Edebali SRC kurumun vermeye başladığı hizmet ile büyük bir eksikliğin giderileceğini ve sürücü eşrafının artık diğer illere gitmelerine gerek kalmayacağını belirterek Edebali SRC yetkililerine Bilecik iline kattıkları değerden ötürü teşekkür ederek başarılar diledi. Her türlü sorunlarında Bilecik ilinin milletvekili olarak yanlarında olacağını belirtti.
Milletvekili Yaşar Tüzün’e İl genel meclisi üyesi Hikmet Turhan, CHP Merkez İlçe Başakn vekili Faruk Çeker ve Merkez İlçe yöneticisi Cihat Sargıl eşlik ettiler.
EDEBALİ SRC Kurucularından Kadir DÖNMEZ’in yaptığı açıklamada; Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e ve parti yöneticilerine yaptıkları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek onur duyduklarını söyledi.
Kadir Dönmez ayrıca bir süredir il dışında bulunan ve bu nedenle açılışta bulunamadığı için üzüntülerini dile getirerek Edebali SRC’ye başarı dileklerini bir telgraf mesajı ile ileten CHP Merkez ilçe Başkanı Sn. Gültekin Çalışkan’a da teşekkür ettiler.

Yasar_tuzun_ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.