DOLAR
32,4432
EURO
34,7597
ALTIN
2.441,10
BIST
9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’e Sarı Kodlu Uyarı

Bilecik’e Sarı Kodlu Uyarı.

Meteoroloji Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğünden Bilecik ve çevre iller için sarı kodlu uyarı geçildi.

Sarı Kod; havada “potansiyel tehlike durumu”na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada: Bölge genelinin az bulutlu zamanla parçalı çok bulutlu olacağı, öğle saatlerinden sonra Eskişehir’in kuzeybatı, Bursa’nın güney ve doğu, Bilecik’in iç ve güney kesimleriyle Kütahya’nın kuzey kesimlerinin; akşam saatlerinde Eskişehir’in güney ve batı kesimlerinin; gece saatlerinden itibaren ise Bursa’nın batı kesimlerinden başlamak üzere zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin (3-6 derece) üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilmektedir.

Rüzgar, Güneyli yönlerden, zamanla kuzeyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının yer yer 35 derece ve üzerine çıkması beklendiğinden, yaşlıların ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın güneş ışınlarının dik geldiği 12:00-16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Tahminler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.