DOLAR
32,5975
EURO
35,0012
ALTIN
2.451,45
BIST
9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik’e Aşevi Kuruluyor

Bilecik’e Aşevi Kuruluyor. Mart ayı belediye meclis toplantısı, Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Teftiş Kurulu Müdürlüğü çalışma yönetmeliği taslağının görüşüldüğü toplantıda, ilimizde ulusal ve uluslararası spor aktivitelerinde başarı gösteren ve derece alan öğrencilere, sporculara, teknik yöneticilere antrenör ve antrenör yardımcılarına nakdi ödül verilmesi ile verilecek ödüle ilişkin Belediye Başkanına ve belediye encümenine yetki verilmesi konusu görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

Toplantıda ayrıca Hürriyet Mahallesi, Dumlupınar Caddesi Yuvam Sokak No: 1/1’deki park alanının aşevi olarak kullanılmak üzere Kızılay’a 10 yıllığına bedelsiz tahsis edilmesi ve tahsis işlemine yönelik tüm iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanlığına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

2021 yılında uygulanacak ücret ve tarifelerin tespitine ilişkin belediye meclisinin 07/12/2020 tarih ve 110 sayılı kararında değişiklik ve ilave yapılması konusunun görüşüldüğü toplantıda ayrıca imar konuları görüşülerek, detaylı çalışma yapılması amacıyla İmar Komisyonuna havalesi yapıldı.

Merkezi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin rehabilitasyon inşaat işi, terfi merkezleri ve kollektor hattı inşaatı ile güney hat 2 ve güney hat 3 yağmursuyu hattı inşaatı işinde kullanılmak üzere İlbank A.Ş’den (İller Bankası) kredi kullanılması ve belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Bilecik Belediyesi çalışmalarında kullanılmak üzere bir adet iş makinesi alımının oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda ayrıca kadınların gerek mecliste gerek sosyal hayatta daha çok temsil edilmesi, talep ve görüşlerinin daha rahat şekilde alınması amacıyla Kadın Komisyonu kurulması hakkındaki gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.