DOLAR
32,5141
EURO
34,9068
ALTIN
2.424,23
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

BİLECİK YEŞİLİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

BİLECİK YEŞİLİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinden oluşan heyet, yeşil şehir Bilecik’i, ziyaret etti.

Yeşilliği ve doğasıyla öne çıkan Bilecik, Ankara Üniversitesi’nden gelen ve aralarında; Prof. Dr. Oğuz Yılmaz, Prof. Dr. Halim Perçin, Prof. Dr. Şükran Şahin ve Doç. Dr. Emine Figen İlke gibi değerli hocaların da bulunduğu heyet, incelemeleri kapsamında, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı da ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Park Pahçeler Müdürü Selçuk Yiğit ile de görüşen ve bilgi alan heyet, Bilecik’teki yeşillik ve doğayı yüksek lisans ve doktora programlarında kullanacak.

Şehrimizdeki birçok park, bahçe ve yaşam alanlarında incelemelerde bulunan heyet, şehir ve doğası hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

”ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TEZ VE DOKTORA PROGRAMLARINDA BİLECİK’TEN FAYDALANACAK”

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay gerçekleştirilen önemli ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik ile Ankara Üniversitesi arasında güzel ve verimli bir görüş alışverişinin olduğunu kaydetti.

Heyetin bir takım çalışma gerçekleştirmek için Bilecik’i tercih ettiğini sözlerine ekleyen Ay, şunları kaydetti:

”Ankara Üniversitesi’nden ilimize gerçekleştirilen ziyaret oldukça faydalı geçti. Heyetteki öğrenciler yüksek lisans ve doktora programlarında faydalanacakları şehir olarak, Bilecik’i tercih etti. Dönem sonunda peyzaj anlamında güzel tasarımlar bekliyoruz. Aynı zamanda Belediye Başkanımız ile bir araya gelen heyet ilimiz hakkında da bilgi sahibi oldu. İncelemelerimiz kapsamında Pelitözü Göleti ve Karasu Gençlik ve Yaşam Adası olmak üzere önemli noktalarda değerlendirmelerde bulunduk. Heyet ziyaretleri esnasında Bilecik’in yeşilliğine olan hayranlıklarını belirttiler ve taktirle karşıladılar. Aynı şekilde dönem sonunda tez ve doktora programlarına konu olan noktaları du uygulamaya geçirilebilmesi açısından son derece önemlidir. Düzenlenen bu programda hem şehrimiz açısından hem de Ankara Üniversitesi heyeti anlamında güzel bilgi ve tecrübe alışverişi yapıldı.

ıo 12

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.