DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK- YENİŞEHİR YOLUNDA YENİ GELİŞME

Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Yenişehir-Bilecik yolu ile ilgili açıklama yaparak KİK’den Genel Müdürlüğe bu yoldaki en son yapılan ihaledeki düzeltme hakkında bilgi verildiğini belirterek, bu düzeltme doğrultusunda kesinleşen ihale kararı sonucunun ihaleye giren firmalara tebliğ edildiğini belirtti.

İl Koordanisyon Kurulu toplantısında açıklama yapan Yazıcıoğlu, şuan itibariyle itiraz süresinin 10 gün olduğunu belirterek, bu 10 gün içerisinde itiraz eden olmazsa bu sene en yakın zamanda sözleşme yapıldıktan sonra ihaleye başlayacaklarını belirtti.

Yazıcıoğlu, “bu yolumuz Kamu İhale Kurumu’nda incelenmekteydi. Şuan KİK’den Genel Müdürlüğümüze bu yoldaki en son yapılan ihaledeki düzeltme hakkında bilgi verildi. Bu düzeltme doğrultusunda şuan Karayolları Genel Müdürlüğümüz kesinleşen ihale kararı sonucunu ihaleye giren firmalara tebliğ etti geçen hafta. Kamu İhale Kurumu’ndan karar çıktı ve düzeltme kararını verdi ve bu karar doğrultusunda da Karayolları Genel Müdürlüğü kesinleşen ihale kararını verdi ve bu kesinleşen ihale kararını da ihaleye giren firmalara bildirdi. Şuan itibariyle itiraz süresi 10 gün. Bu 10 gün içerisinde itiraz eden olmazsa inşallah bu sene en yakın zamanda sözleşmemizi yaptıktan sonra ihaleye başlamış olacağız.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.