DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik Yeni Otogarında Psikolojik Danışma Merkezi

Bilecik Yeni Otogarında Psikolojik Danışma Merkezi. Bilecik Belediyesi tarafından yeni şehirlerarası otobüs terminalinde psikolojik danışma merkezi açılacak.

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden konu hakkında yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

‘’Sosyal belediyecilik anlamında verdiği birçok hizmet ile vatandaşların yanında yer alan Bilecik Belediyesi, yeni bir uygulamayı hizmete sunuyor. Birçok büyük şehirde yer alan ve her açıdan faydalı geri dönüşlerin olduğu psikolojik danışma merkezleri, günümüzdeki stresli ve huzursuz etkilerden bireyleri korumak amacıyla kurulmaktadır. Yeni şehirlerarası otobüs terminali binasında yer alan ve ilgili tüm yönetmeliklere uygun şekilde hazırlanan psikolojik danışma merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin terapisi için psikologlar görev alacaktır. Açılacak merkezde vatandaşlarımız için vedalaşma, ayrılık veya yeni bir şehre gelmenin getirebileceği her türlü kaygı ve oluşabilecek duygu düşünceler için hizmet verilecektir. Kişilerin yargılanmadan ve profesyonel danışmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan görüşmelerle halkımızın hayat kalitesini yükseltmek ve mutlu olmalarını sağlamak birincil hedefimizdir. Ücretsiz olarak hizmet verilecek olan psikolojik danışma merkezine 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız başvurabilir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.