DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Yağmura Teslim Oldu

Bugün akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış Bilecik ve İlçelerinde etkili oldu.

Yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Şehrin sokakları adeta dereye döndü, mazgallar ve kanalizasyonlar yağış nedeniyle doldu ve taştı. Bazı işyerlerini özellikle Atatürk Bulvarı üzerindeki Belediye Dükkanları olarak bilinen bölgedeki işyerlerini ve yolun sol şeridini de su bastı.

Araçlarının içerisinden çıkmak isteyen vatandaşlar kuvvetli yağış nedeniyle çıkamadı. Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar en yakındaki işyerine sığındı. 1. Nizamiye önünde ve Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi bölgesindeki yolda biriken su seviyesi nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Tepebaşında ise bir süre ulaşım tamamen durdu. Bazı araçlar yolda kaldı, bazı evlerin bodrum katlarını ve kapalı pazarı su bastı. Küçük Sanayi Sitesi de yağıştan etkilenen yerlerden oldu. Kanalizasyonlar yağış nedeniyle doldu ve taştı. Batçık içerisinde bir otomobil kaldı ve daha sonra kendi imkanlarıyla çıkabildi.

Belediyeye ait bir kepçenin maddi hasarlı kazaya karıştığı öğrenilirken, belediye ekipleri kuvvetli yağış nedeniyle olumsuzluk yaşanan yerlere müdahale etmeye başladı. Şehrin bazı noktalarında yapay şelaleler oluştu.

Trafik ekipleri durma noktasına gelen trafiğe müdahale ederek özellikle Atatürk Bulvarı üzerinde bir süre tek şeritten sağlanan ulaşımın su seviyesinin düşmesi ile birlikte yeniden açılmasını sağladı. Yağış nedeniyle yola sürüklenen çöp konteynerlerini trafik ekipleri yerine çekmeye çalıştı.

Tarlabaşı Sokak’ta akli dengesi yerinde olmayan bir kadına ait evi su bastı. Yoğunluk nedeniyle itfaiye ekiplerinin gecikeceğini öğrenen Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri akli dengesi yerinde olmayan kadını alarak polis merkezine götürdü.

Gök gürültüsü nedeniyle bankalara ait ATM’ler alarm vermeye başladı. Su basan işyerlerini vatandaşlar kendi imkanlarıyla temizlemeye çalışıyor.

Yağmur nedeniyle yaşanan olumsuzluklarla karşı ekiplerin mücadele çalışmaları sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.