DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN OSMANELİ’NE İLK RESMİ ZİYARETİ

BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’IN OSMANELİ’NE İLK RESMİ ZİYARETİ

Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Osmaneli’ne ilk resmi ziyaretinde bulundu.

Bilecik’e atandığından beri birçok kez Osmaneli’ne gelen Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, bu kez resmi ziyaret için ilçemizdeydi. Vali Süleyman ELBAN ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İNCE ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL da ilçemize teşrif etti. İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat GÖKSU ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’ı Kaymakamlık binası önünde resmi tören ile karşıladılar.

Kaymakamlık önünde törenle karşılanan Vali Süleyman ELBAN, ilk olarak İlçe Kaymakamlığımızı ziyaret etti. Kaymakam Edip ÇAKICI’dan Osmaneli hakkında bilgi alan Vali Süleyman ELBAN, daha sonra Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek kendisinden belediyenin çalışmaları, personel yapısı, Osmaneli’nin Tarihi değerleri ve Osmaneli’nin gelişmesi hakkında bilgi edindi. Ziyaretin ardından beraberindeki heyet, Kaymakam Edip ÇAKICI ve Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN eşliğinde Osmaneli’deki tarihi Aya Yorgi Kilisesi’ne giden Bilecik valisi Süleyman ELBAN, kilisenin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oradan Osmaneli Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiği Mübadele Müzesi’nde de incelemeler yaparak önce İlçe Emniyet Müdürlüğü sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti ve ilçeminin asayişi hakkında konuştu.

Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İNCE, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Göksu ile birlikte Osmaneli İlçemizin 8 km uzağında Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisi’ne giderek burada da incelemeler yaptılar.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.